Ga naar de inhoud

Feestelijke High tea op 1 juni bij De Kok & De Tuinman

Reserveer nu je plek! High tea op 1 juni.

We kunnen het wel van de daken schreeuwen en dat doen we dus ook:  “We gaan weer open!”. En om dat te vieren organiseren we op 1 juni een high tea. Kom je ook? We hebben vanaf 14.30 uur nog plaatsen vrij. Wil je eerder komen? Dat kan, maar dan is er alleen buiten nog plek.

 

Open vanaf 1 juni

Het waren bijzondere maanden, met ups en downs, nieuwe ideeën en momenten waarop we het echt even niet meer zagen zitten, maar er is licht aan het eind van de tunnel. Zoals het er nu uitziet mogen we, als we rekening houden met alle Corona-maatregelen, vanaf 1 juni weer open. Gelukkig hebben we veel ruimte en lukt het ons om de anderhalve meter afstand te waarborgen. Net als de hygiëne-eisen.  

 

High tea op 1 juni

Om te vieren dat we open mogen, gaan we (bij uitzondering) op maandag open! En wel gelijk op 1 juni. Hoe werkt het? Via onze website kun je een tijdsblok van twee uur reserveren. Tussen de bloktijden door hebben wij een half uur nodig om alles schoon te maken en te desinfecteren. Als jullie aankomen staat de tafel al gedekt en het eten hebben we ook al neergezet. Er is een keur aan lekkernijen, zowel zoet als hartig en natuurlijk heel veel thee; dat hoort natuurlijk bij een high-tea. Denk bijvoorbeeld aan scones met clotted cream en jam, hartige taart, sandwiches, zoete taartjes en ander lekkers. Natuurlijk alles homemade, biologisch en eerlijk.

 

Prijzen high tea

Volwassenen € 25,=
Kinderen € 15,=

 

High tea in Rotterdam

Wil jij genieten van een heerlijke high tea bij de Kok en de Tuinman in Rotterdam? Reserveer dan nu via de website. We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen binnen. Reserveren voor buiten kan, maar dat is wel op eigen risico; als het regent zit je daar niet prettig en naar binnen is dan niet mogelijk.  Je kunt reserveren via het reserveringsformulier. Heb je vragen? Dan kun je altijd even bellen. De maatregelen die wij treffen zijn de volgende:

– Alleen plaats na reservering
– Mensen die bij elkaar in huis wonen mogen, zonder afstand, aan 1 tafel.
– Mensen die geen gezamenlijke huishouding voeren houden 1,5 meter afstand, ook aan tafel. Wij hebben binnen en buiten een vriendentafel beschikbaar.
– Na elke shift desinfecteren wij de tafels, toiletten en onze keuken.
– Bij aankomst staat het eten op tafel. Blijf zoveel mogelijk aan tafel zitten en houd rekening met de looplijnen.
Corona-gerelateerde klachten? Helaas mag je dan niet naar binnen. We zien je dan graag een andere keer terug.

 

Afhaalloket ook open

Vanaf 1 juni gaan we dus open. Op vrijdag, zaterdag en zondag, zoals jullie van ons gewend zijn. Nou ja, bijna dan. Want… reserveren is verplicht en ook daarbij werken we met bloktijden.  Wat nieuw is, is dat we een afhaalloket maken. Zo kun je online zoete taarten, hartige taarten, borrelhapjes enz. online bestellen en bij ons afhalen. Het afhaalloket is bij ons winkeltje. Ook de producten die we daar verkopen, zoals de prachtige vazen van Return to Sender, Global Affairs en de knuffels van Anne Claire Petite, zijn binnenkort online te bestellen! Het afhaalloket is geopend van woensdag tot en met zondag van 10 uur tot 17.00 uur

Samen gaan we er een feest van maken!

Liefs Anna en Ceciel

p.s. Vanzelfsprekend houden we een slag om de arm. Mochten we, van overheidswege toch niet open kunnen gaan, dan gaat het niet door. Je ontvangt daar dan tijdig bericht over en we zorgen dan dat de high tea afgehaald kan worden of bij je thuis wordt afgeleverd.

Reserveer nu voor je high tea op 1 juni

Let op! Door te reserveren verklaar je dat je geen Corona-gerelateerde klachten hebt en akkoord gaat met het naleven van de voorschriften die gelden voor de anderhalfmeter-horeca. 

 

p.s. Vanzelfsprekend houden we een slag om de arm. Mochten we, van overheidswege toch niet open kunnen gaan, dan gaat het niet door. Je ontvangt daar dan tijdig bericht over en we zorgen dan dat de high tea afgehaald kan worden of bij je thuis wordt afgeleverd.