Cadeaus & Delicatessen

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een pasgeboren baby, peuter of kleuter en het maar niet lukt om iets echt origineels te vinden? Onze ‘eerlijk en heerlijk’-gedachte hebben we vertaald naar een winkel. Het winkeltje van Anna is sinds eind vorig jaar geopend. Anna verkoopt in haar winkel prachtige fairtrade cadeaus, speelgoed en ook de delicatessen van De Kok. Ben je op zoek naar een origineel en eerlijk (kraam)cadeau? Kom dan een kijkje nemen! 

 

Fair trade winkelen

Wij houden van mooie dingen. Anna is niet alleen “de tuinman” maar ook beeldend kunstenaar. Een beetje kleur kan de wereld zoveel mooier maken. Zeker als je weet dat met het cadeau dat je koopt, ook andere mensen geholpen worden. Daarom kozen wij voor het verkopen van verantwoord speelgoed en knuffels van het fair trade-merk Global Affairs. Global Affairs is een internationale groothandel in kleurrijk en fantasievol speelgoed, accessoires en cadeaus voor baby’s en kinderen. Het is een Nederlands bedrijf. In het hoofdkantoor in Amsterdam worden alle prachtige en hoogwaardige producten ontworpen onder leiding van Marije Couprie. Vervolgens worden ze fairtrade gemaakt in Peru en Azië. En daar worden wij dan weer blij van.

Homemade delicatessen

En dan hebben we ook nog al het lekkers van De Kok. Zelfgemaakte, biologische limonadesiroop, jam, granola… Allerlei lekkers voor thuis. Maar, dat is nog niet alles. Het is namelijk mogelijk om klaargemaakte producten bij ons te kopen. Zo verkopen we onze hartige en zoete taarten, koffie, broodjes, via het loket van het winkeltje. 

Openingstijden winkel:

Vrijdag tot en met zondag 10 tot 12.30 uur en 13.30 uur tot 17.00 uur.

Afhalen bestellingen:

Woensdag tot en met zondag 9.00 tot 17.00 uur.

Corona-maatregelen

Natuurlijk houden we ons aan alle regels die op dit moment gelden. Daarom hebben we looplijnen in het gebouw én staat er buiten een stoplicht. Wanneer dat op rood staat, is het te vol. Wacht dan even buiten, tot het licht op groen gaat. En dan nog iets, gewoon voor de zekerheid, het schoolplein is geen terras. Je mag daar de bij ons gekochte producten niet direct opeten en drinken (we snappen dat geduld een schone zaak is ;-)). Neem al het lekkers dan ook mee naar een parkje of eet het lekker thuis op.