Ga naar de inhoud

Kookworkshops in maart

  • door

Zoals je misschien al hebt gehoord of gelezen, gaan wij na 1 maart een andere koers varen. Onze focus gaat dan naar verhuur van onze ruimte en het geven van workshops.

Ruimte huren in Rotterdam

Onze prachtige ruimte is zeer geschikt voor vergaderingen, feesten en trainingen. Daarbij hoort een complete verzorging. Van beamer, koffie/thee, een huisgemaakte heerlijke lunch tot misschien zelfs het afsluiten van de dag met een borrel of diner. 

Kookworkshops

Daarnaast gaan wij ook starten met het geven van workshops, voor maximaal 10 personen. Wij zijn groot fan van de Midden Oosterse keuken, maar maken ook zeker uitstapjes naar andere keukens. Boeken als Falastin, Jeruzalem en dus ook Puur India zijn favoriet. Deze inspiratiebronnen zetten wij in tijdens onze workshops, die zowel hartig als zoet en volledig vegetarisch zijn!

Hieronder geven wij alvast de eerste data vrij, stuur ons alvast een mailtje als je je wilt aanmelden voor een van de workshops! Of bestel direct via de webshop. Ervaring is niet nodig, wel liefde voor koken (en eten ;)) 

Wij voorzien jullie van alle benodigdheden, inclusief een schort. Deze is tevens te koop in ons winkeltje. Net als sommige ingrediënten die veel voorkomen in de recepturen. Wel is het handig om een bakje mee te nemen als er lekkers over is, zodat het mee naar huis kan. Wij bieden tevens biologisch afbreekbare bakjes aan voor een kleine vergoeding. 

Agenda kookworkshops maart

Workshop High tea,

Datum: Zaterdagmiddag 25 maart
Tijd: 13:30-17:00 (max 10 personen)

2 persoons high tea om mee te nemen naar huis na afloop. 

Prijs: 80,- (thee, koffie en water inclusief)

Workshop Mezzeplank

Datum: Zaterdagmiddag 11 maart (max 10 personen)

Tijd: 13:30-17:00

Prijs: 60,- (thee, koffie en water inclusief)

Kookworkshop gezond en vega voor iedere dag

Datum: Vrijdagavond 10 maart (max 10 personen)

Tijd: 18:00-22:00

We bereiden met elkaar een heerlijke vegetarische maaltijd en eten deze nadien op samen aan een gezellige grote tafel.

Prijs: 85,- (inclusief, thee, koffie water en glas wijn of non alcoholisch)

Let op! 

Onze workshops gaan door bij 8 aanmeldingen, indien dit niet lukt brengen wij je tijdig op de hoogte. Het is dan mogelijk om uw aankoopbedrag teruggestort te krijgen of u houdt het warm voor een nieuwe datum die wij zullen communiceren. 

Meer weten? Je leest hier alles over onze workshops