Ga naar de inhoud

MAANDMENU NOVEMBER zondag van 12.00 – 18.30 uur

  • door

Tables d’Hôtes Rotterdam zondag

We hebben genoten van een hele lange nazomer. Nu lijkt het er toch op dat die voorbij is. De tuin is al bijna helemaal in herfsttinten; prachtig natuurlijk! Bij dit najaarsweer hoort heerlijke comfortfood. Daarom hebben wij een heerlijk novembermenu gemaakt waar je warm van wordt.

Dit menu serveren wij elke zondag tussen 12 en 18.30 uur volgens het Tables d’hôtes principe. Het concept van Tables d’Hôtes is simpel. Je reserveert een plekje (minimaal 24 uur van tevoren) en geniet van het menu dat op dat moment geserveerd wordt. Dat is elke maand weer nieuw en verrassend. We hebben per zondag plaats voor 20 personen voor de tables d’hôtes.

Kosten menu € 37,50 voor vier gangen excl. drankjes.

Reserveren voor Tables d’Hôtes

Wil je reserveren? Dat kan eenvoudig via de gele button of het reserveringsschermpje rechtsonder in beeld. Zorg dat je dat minimaal 24 uur van tevoren doet. Dan kunnen we rekening houden met jouw komst. Om er zeker van te zijn dat de gereserveerde plekken vol komen en we geen producten weg hoeven te gooien, betaal je bij reservering alvast € 15,=. Die worden natuurlijk verrekend als je komt eten. Kun je niet komen? Dan krijg je, als je minimaal 24 uur van tevoren afzegt, dat geld terug. Wij hopen dat we, door een aanbetaling te vragen, voorkomen dat mensen last-minute afzeggen. Kosten menu € 37,50 voor vier gangen excl. drankjes.

HET MENU á € 37,50

Voor

aardpeer/knolselderijsoep met pesto en hazelnoten

Tussen

Hasselbackbiet met citroenbladboter

Hoofd:

Parelgortrisotto met paddenstoelenmix en spruitjes met zwarte knoflook

Dessert:

Gebakken chocoladeganache met sinaasappelolie