Ga naar de inhoud

Maandmenu oktober | Indiaas

  • door

Langzaam veranderen de kleuren in de Tuin van de Koning van groen naar geel, oranje en bruin. Het is weer vroeger donker én de tuin hangt vol spinnenwebben. Een teken dat de herfst begonnen is. Het koudere weer vraagt om heerlijke, warme smaken. Daarom hebben wij deze maand gekozen voor een Indiaas maandmenu.

Maandmenu De Kok & De Tuinman oktober | Indiaas

Tables d’Hôtes Rotterdam

Wij serveren ons maandmenu op de vrijdagavond volgens het Tables d’Hôtes-concept. Het concept van Tables d’Hôtes is simpel. Je reserveert een plekje en geniet van het menu dat op dat moment geserveerd wordt. Dat is elke maand weer nieuw en verrassend. Het is dan ook niet mogelijk om op vrijdagavond van onze kaart te bestellen.

Reserveren voor Tables d’Hôtes

Wil je reserveren? Dat kan eenvoudig via de gele button of het reserveringsschermpje rechtsonder in beeld. Om er zeker van te zijn dat de gereserveerde plekken vol komen en we geen producten weg hoeven te gooien, betaal je bij reservering alvast € 15,=. Die worden natuurlijk verrekend als je komt eten. Kun je niet komen? Dan krijg je, als je minimaal 24 uur van tevoren afzegt, dat geld terug. Wij hopen dat we, door een aanbetaling te vragen, voorkomen dat mensen last-minute afzeggen.