Ga naar de inhoud

Operalunch bij de kok en de tuinman

  • door

Tijdens de operadagen genieten van een filmisch concert en een heerlijke lunch? Op vrijdag 10 mei organiseren we een operalunch.

De operalunch bestaat uit twee gangen met een glaasje prosecco en koffie of thee. Aansluitend spelen Florien Hilgenkamp (zang) en Roberto Guijarro (piano) in de voorstelling ‘Unlost’. Een filmisch concert met liederen van Olivier Massiaen en gaat over de kloof, de groeiende hedendaagse melancholie, vervreemding en angst tussen verschillende groepen in de samenleving. Sopraan Florien https://www.operadagenrotterdam.nl/programma/unlost/en pianist Roberto voeren live betoverende liederen van de Franse componist.

Vrijdag 10 mei: lunchconcert in restaurant De Kok en de Tuinman, Koningsveldestraat 14 https://www.operadagenrotterdam.nl/programma/operadagen-thuis-2019/

Florien Hilgenkamp (zang) en Roberto Guijarro (piano)

Lunch: 12.30 uur
Inloop: 14.00 uur
Start: 14.30 uur
Reserveer voor de lunch door een e-mail te sturen naar dekokendetuinman@gmail.com of telefonisch via 06-52838437. Voor het concert hoef je niet te reserveren.

Voor de operalunch is er plek voor 30 personen en kost 22,50. De lunch zal bestaan uit 2 gangen met een glaasje prosecco en koffie of thee, reserveer dus snel!
Stuur een mail naar dekokendetuinman@gmail.com

Tot dan!
Ceciel en Anna