Ga naar de inhoud

Ruimte huren Rotterdam

In de oude school aan de Koningsveldestraat in Rotterdam vind je De Kok en De Tuinman. Wist u dat wij onze prachtige, lichte ruimte met uitzicht op onze mooie tuin verhuren voor vergaderingen, feesten en trainingen. Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jouw feest, vergadering of cursus? Kom dan eens kijken. Er is plaats voor 40 personen.

Tip! Combineer jouw vergadering of training met een van onze kookworkshops voor groepen. 

Wij verzorgen alles voor je. Dus ook de catering. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij leveren altijd maatwerk. 

 

Uw receptie bij De Kok & De Tuinman in Rotterdam?

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor het houden van uw receptie? Bij De Kok en de Tuinman in het Liskwartier in Rotterdam huurt u de perfecte ruimte. In de oude huishoudschool vindt u het best bewaarde geheim van Rotterdam. De grote, lichte ruimte nodigt uit voor een gezellige borrel of diner. Er is plaats voor maximaal 40 personen, dus de perfecte locatie voor een kleine bruiloft of intiem feestje. Wij regelen natuurlijk ook de catering voor u! Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op. 

Dit zeggen onze gasten

Hier vind je ons

Een beetje verstopt, in de oude huishoudschool aan de Konigsveldestraat vindt je De Kok en de Tuinman.