Ga naar de inhoud

Samen maken wij het verschil

  • door

Zoals je al weet zijn een samenwerking aangegaan met Ons Poppenhuis, Borst Vooruit en stichting De Tuin van de Koning om een kas te maken in de tuin. Deze kas wordt een plaats waar wij oa educatie gaan geven over groen en water sensitieve maatregelen, een ontmoetingsplek voor vrouwen, empowerments trainingen voor vrouwen via Ons Poppenhuis, een plaats voor vergaderingen en een kankercafe in samenwerking met het Erasmus MC/Stichting Borst Vooruit.

Workshop op internationale vrouwendag

Nu is de eerste Workshop een feit op 8 maart, internationale vrouwendag, wordt er een online workshop georganiseerd ‘Samen maken wij het Verschil’. Kanker raakt ons allemaal, zorgen voor elkaar start met zorgen voor jezelf. Welke kennis kan jou verder helpen? Hoe verklein jij jouw kans op kanker? 

Er komen diverse sprekers aan bod die verbonden zijn aan het Erasmus MC. Het complete programma, met daarop de sprekers download je hier.

Er zijn nog tickets te koop. Doe jij mee? We zouden het heel fijn vinden als je dit bericht deelt in jouw (vrouwelijke) netwerk.

INSCHRIJVEN VIA: www.onspoppenhuis.nl