Ga naar de inhoud

Sinterklaas wordt beter dan ooit

  • door

Alles is anders dit jaar. Zomervakantie? In de achtertuin. Paaseieren zoeken? Dat deden we in onze bubbel en verjaardagen, ach die komen volgend jaar wel weer. Dat anders niet persé minder is, dat bewijzen wij. Sinterklaas wordt namelijk beter dan ooit! Hoe? Met onze Sintboxen. We vertellen je er alles over.

UPDATE! ONZE SINTBOXEN ZIJN UITVERKOCHT. WEL HEBBEN WE NOG ONZE HIGH TEA BOXEN EN HIGH WINE BOXEN IN DE AANBIEDING. SUCCES GEGARANDEERD!

Sintbox: cadeau en lekkers in een

Geen Sinterklaasspel dit jaar. Niet met de hele familie rond de openhaard, uit volle borst liedjes zingen tot er op de deur geklopt wordt. Jammer, natuurlijk. Wij zijn dol op gezelligheid. Maar… gezelligheid maak je zelf natuurlijk. Samen, met het gezin. Een feest is niet compleet zonder cadeautjes én lekker eten. Laten wij nu de oplossing daarvoor hebben! Een cadeau en lekkers in één: De Sintbox.

Sinterklaasrecepten

Al in oktober stond De Kok in de keuken om de beste Sinterklaasrecepten uit te proberen. Er ging wel eens iets fout (in dat geval hebben we Willem (en) de prullenbak), maar  ondanks dat hebben we een doos boordevol lekkers weten te maken. Lekkers voor bij de koffie of chocolademelk, lekkers voor bij de borrel en lekkers voor als je loopt te grazen in je keuken.

Een origineel cadeau

De Sintboxen zijn er in drie variaties: Een kleine, met zoete lekkernijen voor bij de warme chocomelk, een grote met hapjes voor bij de koffie én voor bij de borrel en een box die je zelf kunt vullen. De kosten van die box bepaal je zelf, door de producten uit onze webshop te selecteren die je erin wilt hebben. Bestellen doe je eenvoudig via de webshop. Afhalen bij De Kok & De Tuinman. Woon je in Rotterdam-Noord? Dan bezorgen we de box aan huis.

Stel zelf je cadeau samen

Als je de box om zelf samen te stellen wilt bestellen, dan selecteer je de Keuzebox. Vervolgens selecteer je in onze webshop alle losse artikelen die je in die box wilt en zorgen wij dat het mooi ingepakt klaarstaat voor je. Wil je meerdere boxen? Bijvoorbeeld voor de thuiswerkers of als relatiegeschenk? Geen probleem. Bel ons dan even.

Beste Sinterklaas

Dieuwertje Blok is van stal gehaald, het paard ook én de boxen staan in de webshop. Niets houdt ons meer tegen om er de beste Sinterklaasavond ooit van te maken!