Ga naar de inhoud

Uitnodiging Wereldkankerdag Borst Vooruit

  • door

Op 4 februari is het Wereldkankerdag. De wereld kleurt dan paars; een symbolische actie waarmee aandacht gevraagd wordt voor de impact van kanker. We dragen graag ons steentje bij om deze dag mensen te steunen die geraakt zijn door kanker. Dat doen we in samenwerking met Stichting Borst Vooruit.

Vrouwen met (doorgemaakte) borstkanker zijn op 4 februari van 14.00 tot 15.30 uur van harte welkom in de Tuin van de Koning bij de Kok & De Tuinman. Samen zijn, elkaar ontmoeten en, voor wie dat fijn vindt, ervaringen uitwisselen. Maar dat is niet alles. We willen er graag een mooie middag van maken met iets positiefs. Daarom gaan we alvast wat voorzaaien. Nu de dagen langer worden en het weer warmer wordt is dat het perfecte moment. Borst Vooruit zorgt voor zaden, potgrond en bakjes. Zo kun je wat je zaait mee naar huis nemen.

KOSTEN

Deze middag wordt door Borst Vooruit aangeboden. Je krijgt de zaden, potjes en grond en natuurlijk iets te drinken met wat lekkers. Alles wat je daarna nog bestelt is voor eigen rekening en kun je direct betalen.

Om dit soort bijeenkomsten te kunnen aanbieden is Stichting Borst Vooruit afhankelijk van donaties en we zouden om die reden een vrijwillige donatie waarderen. Via onderstaande knop gaat dat heel makkelijk, maar je kunt ook op deze pagina kijken voor meer details.