Ga naar de inhoud

Verras jouw Valentijn

Valentijnsdag is de perfecte dag om iemand te verrassen. Bij voorkeur je (geheime) liefde natuurlijk. Altijd weer spannend hoe dat uit gaat pakken… Vind je het moeilijk om een origineel cadeau te bedenken? Wij hebben een paar leuke tips voor je op een rijtje gezet. Niet alleen leuk voor een geliefde, maar ook voor: 

  • je favoriete vriendin die al weken thuis haar kinderen probeert te entertainen
  • je hardwerkende collega’s of  thuiswerkende medewerkers
  • een oudere die al maanden bijna niet buiten komt 
  • je buren, die wel een aardigheidje verdiend hebben…
  • je favoriete kroegbaas die al maanden zonder inkomen zit
  • en alle andere lieve mensen om je heen

Brievenbuscadeau Valentijnsdag

Een leuke verrassing voor iemand die wel wat zoets kan gebruiken!
In dit pakketje vind je: Huisgemaakte hartjeslolly en Huisgemaakte chocoladeflikken Inclusief verzendkosten!

PRIJS: € 12,50

Valentijnbox met prosecco

Het perfecte cadeau voor de zoetekauw. In het pakket zit onder andere een Hartjeslolly, macarons, chocoladeflikken, mini cheese cake, tartalette met witte chocolade, hartjescake met ganache, red velvet muffins, flesje prosecco en een romantisch gedicht.

PRIJS: € 32,50

Dit is de kop

Het perfecte cadeau voor jouw medewerkers, collega's of zakenrelaties. Even een hart onder de riem! Inhoud box: Hartjeslolly, macarons, chocoflikken, cheesecake mini, tartelette met witte chocolade, hartjescake met ganache en een gedicht. Bezorging in Rotterdam € 3,95 per adres.

PRIJS: € 20,00

Bestellen en levering

Je bestelt deze cadeaus in onze webshop. Natuurlijk is het ook mogelijk om een cadeaubon te geven. Die is zowel in onze webshop als, straks als we weer open mogen, in ons restaurant te verzilveren. 

Boxes kunnen afgehaald worden vanaf 7 februari bij De Kok & De Tuinman van vrijdag tot en met zondag tussen 12 en 17 uur. Wil je op een ander moment komen? Neem dan even contact met ons op. In overleg is er veel mogelijk. 

Wij leveren bestellingen ook in Rotterdam. De kosten hiervoor zijn €3,95 per adres. Wil je meerdere boxes tegelijk bestellen? Of liever een box op maat? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we wat er mogelijk is.