Ga naar de inhoud

De Kok

IMG_0744

Ceciel Landsaat

DE KOK

Met veel plezier en enthousiasme heb ik de opleiding kok en kelner gevolgd aan de hotelschool Ter Duinen in Koksijde (België). Veel van de afgestudeerden staan vermeld in de Gault Milau- of Michelingids. Ik koos een andere richting. Tijdens mijn opleiding aan de hotelschool liep ik stage bij Stefaan Destrooper. Hij staat te boek als ‘de beste bakker van Vlaanderen’. Hij heeft mijn liefde voor bakken alleen maar groter gemaakt. 

WEBSHOP

Al snel wist wat ik wilde gaan doen; eigen (h)eerlijke producten maken en verkopen. Producten waar mensen blij van worden. En wees nou eerlijk, wat is er nog lekkerder dan een versgebakken madeleine met biologische frambozen en eigengemaakte lemon curd?  Alle gerechten, koekjes en taarten die ik in onze webshop verkoop, zijn home made. Ik kies bewust voor het werken met streekproducten.

WORKSHOPS

Dat doe ik ook tijdens de kookworkshops die ik sinds 2023 geef. In een groep van maximaal tien personen leer ik je de kneepjes van het kookvak. Alle workshops zijn vegetarisch, lekker én prima te doen, zelfs als je geen keukenprins(es) bent. 

De producten die ik gebruik komen van kleine leveranciers uit de buurt en van het seizoen. brood komt van Jeroen bakt brood, vis komt van de goede vissers, wijn van chateautjes en mijn groenten en fruit koop ik bij Hans Verveer. Zo is het assortiment vanzelf wisselend.

Kookworkshop volgen bij Ceciel?