LET OP! Van 10 t/m 14 mei zijn we gesloten voor afhaal & bezorging.

Afhalen: vrijdag – zondag tussen 12.00 uur en 17.00 uur, andere dagen op afspraak.
Bezorgen: woensdag en donderdag in heel Rotterdam bij bestellingen vanaf € 15,=.
Liskwartier: gratis, de rest van Rotterdam € 3,95. 

WEBSHOP

High tea en high wine!

Hieronder vind je een overzicht van onze high tea en high wine boxen. Wil je iets anders? Neem dan even contact met ons op. We maken ook bestellingen-op-maat voor bedrijven. Wist je dat je tijdens de openingstijden van ons restaurant ook heerlijke taartjes, taarten en ander lekkers kunt kopen in onze winkel? 

Lees alles over het bestellen, afhalen en betalen van onze producten. 

Zo bestel je onze producten

Webshop in delicatessen en cadeaus

In onze webshop kun je delicatessen bestellen. Wij verkopen er hartige en zoete taarten, homemade jam, borrelhapjes en granola en natuurlijk onze befaamde afhaalboxen voor een feestje thuis, zoals high tea en high wine. Wil je een collega, vriendin of iemand anders een hart onder de riem steken in deze tijd, of je medewerkers verrassen? Dat kan! 

Betaling

Betaling gaat via overschrijving (als je liever een tikkie ontvangt, dan graag even je telefoonnummer in het opmerkingenveld aangeven). 

Bestelling afhalen of laten bezorgen (Rotterdam-).

De bestellingen uit onze webshop kunnen afgehaald worden bij De Kok & De Tuinman, Koningsveldestraat 14 in Rotterdam van vrijdag tot en met zondag tussen 12 en 17.00 uur. Andere dag of ander tijdstip ophalen? Neem dan even contact met ons op. Er is veel mogelijk. Woon je in het Liskwartier of in Rotterdam? Dan kunnen we het op woensdag en donderdag ook gratis thuisbezorgen (bij bestellingen van minimaal € 15,-). We bezorgen ook in de overige wijken, dan kost dat € 3,95.

Afhaaladres

Een beetje verstopt, in de oude huishoudschool aan de Konigsveldestraat vindt u De Kok en de Tuinman.