Ga naar de inhoud

Webshop

WEBSHOP

Hieronder vind je onze webshop. Daarin staan de geplande workshops die je meteen kunt boeken. 

Ook staat het vol met onze huisgemaakte taarten en goed gevulde boxen in diverse thema’s zoals High Tea, High Wine en Kerst. Kijk lekker rond en plaats een bestelling, de afhaal mogelijkheden doen wij altijd in overleg. 

Heb je vragen? Stuur ons gerust een berichtje. 

Wist je dat wij ook bestellingen op maat kunnen leveren? Stuur ons een mailtje naar dekokendetuinman@gmail.com en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Lees alles over het bestellen, afhalen en betalen van onze producten. 

Zo bestel je onze producten

Webshop in delicatessen en cadeaus

In onze webshop kun je delicatessen bestellen. Wij verkopen er hartige en zoete taarten, homemade jam, borrelhapjes en granola en natuurlijk onze befaamde afhaalboxen voor een feestje thuis, zoals high tea en high wine. Wil je een collega, vriendin of iemand anders feliciteren of juist een hart onder de riem steken, of je medewerkers verrassen? Dat kan! In het opmerkingenveld geef je aan wanneer je je bestelling wil afhalen. Vanzelfsprekend zijn de producten niet te retourneren. 

Betaling

Betaling gaat online, via Mollie. Wil je liever zelf het geld overschrijven? Dat kan ook. Je ontvangt van ons de betaalgegevens. 

Bestelling afhalen 

De bestellingen uit onze webshop kunnen op de door jou aangegeven datum afgehaald worden bij De Kok & De Tuinman, Koningsveldestraat 14 in Rotterdam. Bestel je een cadeaubon? Dan kunnen we die versturen. Als je een workshop bestelt dan krijg je van ons de bevestiging via e-mail. 

Workshop niet te annuleren

Bij annulering van de workshops betalen wij de kosten niet terug. 

Afhaaladres

Een beetje verstopt, in de oude huishoudschool aan de Konigsveldestraat vindt u De Kok en de Tuinman.

Volg ons

© 2020 De Kok & De Tuinman