Ga naar de inhoud

Kookworkshops
Rotterdam

De Kookworkshops

Ben jij dol op koken en wil je eens wat anders? Volg dan een workshop van De Kok. Vanaf 1 maart starten we met het geven van kookworkshops voor groepen van minimaal 8, maximaal 16 personen. Natuurlijk in onze prachtige ruimte in een voormalige huishoudschool in het Liskwartier in Rotterdam.

Aanbod kookworkshops met open inschrijving

De kookworkshops zijn er in verschillende thema’s. Wij zijn groot fan van de Midden Oosten keuken, maar maken ook zeker uitstapjes naar andere keukens. Inspiratie halen we uit kookboeken en doen we op tijdens onze vakantie. En daarmee inspireren we jou graag tijdens onze kookworkshops, die zowel hartig als zoet en volledig vegetarisch zullen zijn! De Kok is een echte koekenbakker. Daarnaast zijn wij dol op koken met seizoensgroenten. 

Hou deze website, Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie. 

Kookworkshops 2024

Kookworkshops voor groepen in Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje? Of wil je met een vriendengroep een kookworkshop volgen? Het is mogelijk om met een eigen groep (minimaal 8, maximaal 16 personen) een workshop bij ons te volgen. Eerst samen koken, daarna gezellig samen eten in ons mooie restaurant. Wil je daarna afsluiten met een gezellige borrel? Dat kan. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

We stellen graag, speciaal voor jullie een kookworkshop op maat op. Wil jij meer weten over de kookworkshops voor groepen? Neem dan contact met ons op!

FAQ

Wat moet ik meenemen als ik meedoe aan een workshop?

Niks, wij hebben alle benodigdheden voor je klaar staan. Ook kun je een schort van ons gebruiken (en als je dat wil kopen). Het is wel handig om een bakje mee te nemen, zodat je alles wat je gemaakt heb mee naar huis kunt nemen. Wij verkopen ook biologisch afbreekbare bakjes.

Kan ik na aanmelden nog afmelden of de datum wijzigen?

Dat kan, als je bij de workshop de extra optie ‘workshops eenmalig gratis verzetten’ bijkoopt. Deze vind je ook in onze webshop en in het bovenstaande overzicht met kookworkshops.

Kan ik er ook van genieten als ik zwanger ben?

Absoluut, alles is vegetarisch en zwangerschap-proof.

Ik heb een allergie, kan ik dan ook meedoen aan de workshop?

Wij bieden een aantal speciale workshops aan. Bijvoorbeeld glutenvrij bakken. Kies de workshop die past bij jouw wensen. Wij passen geen andere workshops aan, dit omdat die al volledig samengesteld zijn. 

Zijn drankjes inclusief tijdens de workshop?

Ja, water/ris/wijn/bier en koffie/thee zijn bij de workshop inbegrepen.

Ik eet veganistisch, is er ook een workshop voor mij?

Zeker, wij bieden ook veganistische workshops aan, zowel hartig als zoet. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe kunnen we de kok en de tuinman het makkelijkste bereiken?

De Kok en De Tuinman is goed te bereiken. Zowel met de auto, het ov als de fiets. Met de auto is het betaald parkeren in het Liskwartier. Met het OV zijn er verschillende opties. Neem tram 4 vanaf Rotterdam Centraal. Het treinstation Rotterdam Noord op 10 minuten lopen. 

Hebben jullie ook cadeaubonnen?

Zeker. In onze webshop bestel je een cadeaubon. Het minimaal bedrag is € 15,-. Je kunt deze natuurlijk ook gebruiken om producten uit onze webshop te bestellen.

Kan ik de locatie ook huren?

Jazeker, onze prachtige ruimte is ook te huur. Bijvoorbeeld voor kleine feestjes, vergaderingen en workshops. Wij verzorgen met liefde een heerlijke catering. Ook geven wij workshops op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik de ingrediënten bij jullie kopen?

Dat kan, na iedere workshop is er de gelegnheid om producten in ons winkeltje te kopen voor jezelf of als cadeau. 

Dit zeggen onze gasten

Hier vind je ons

Een beetje verstopt, in de oude huishoudschool aan de Konigsveldestraat vindt je De Kok en de Tuinman.

Volg ons

© 2020 De Kok & De Tuinman