Ga naar de inhoud

Global Affairs te koop bij Anna

  • door

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een pasgeboren baby, peuter of kleuter en het maar niet lukt om iets echt origineels te vinden? Onze ‘eerlijk en heerlijk’-gedachte hebben we vertaald naar een winkel. Het winkeltje van Anna is sinds eind vorig jaar geopend. Anna verkoopt in haar winkel prachtige fairtrade cadeaus en speelgoed. Ben je op zoek naar een origineel en eerlijk (kraam)cadeau? Kom dan een kijkje nemen! 

Fair trade winkelen

Wij houden van mooie dingen. Anna is niet alleen “de tuinman” maar ook beeldend kunstenaar. Een beetje kleur kan de wereld zoveel mooier maken. Zeker als je weet dat met het cadeau dat je koopt, ook andere mensen geholpen worden. Daarom kozen wij voor het verkopen van verantwoord speelgoed en knuffels van het fair trade-merk Global Affairs. Global Affairs is een internationale groothandel in kleurrijk en fantasievol speelgoed, accessoires en cadeaus voor baby’s en kinderen. Het is een Nederlands bedrijf. In het hoofdkantoor in Amsterdam worden alle prachtige en hoogwaardige producten ontworpen onder leiding van Marije Couprie. Vervolgens worden ze fairtrade gemaakt in Peru en Azië. En daar worden wij dan weer blij van.

Eerlijk en duurzaam gemaakt

Alle producten van Global Affairs worden met de hand gemaakt in kleine werkplaatsen. De werkplaatsen worden veelal geleid door vrouwen. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit hoogwaardig blijft én om zeker te weten dat de werkomstandigeden goed zijn en de producten op een duurzame manier gemaakt worden, bezoekt Global Affairs de productielocaties jaarlijks. Alle leveranciers zijn gecertificeerd en worden dan ook op een onafhankelijke manier getoetst.

Meer weten over Global Affairs? Je kunt ze volgen op: