Ga naar de inhoud

High tea en high wine om te bestellen

  • door

We zagen de bui al een beetje hangen natuurlijk. Met de oplopende besmettingen kon het haast niet anders dan dat er harde maatregelen zouden komen. Helaas worden wij daar door getroffen. Ondanks al onze voorzorgsmaatregelen, de anderhalve meter, de schoonmaakrondes… De horeca is voorlopig nog dicht. Wij dus ook!

Online high tea en high wine bestellen

Maar… We hebben niet stilgezeten. Speciaal voor jullie hebben we afhaalboxen gemaakt. We hebben 1 high tea box, met zoete lekkernijen, hartige sandwiches en thee. Je kunt deze vanaf 1 persoon bestellen via onze webshop. Daarnaast hebben we iets nieuws: De High Wine Box. En omdat we daar zelf zo enthousiast over zijn hebben we maar liefst 3 verschillende variaties gemaakt. De High Wine Single is voor 1 persoon, maar kan ook prima voor 2 personen als borrel. De double is uitgebreider en geschikt voor 2 personen en de Deluxe is overcompleet en ruim genoeg voor 2 personen. Wil je voor meerdere personen bestellen? Dat kan. Je kunt het aantal dan aanpassen en even in het opmerkingenveld aangeven voor hoeveel personen je een box wilt. 

Er zijn vier variaties:

 

De high wine en high tea boxen:

De high wine en high tea boxen bestellen

Je bestelt de boxen minimaal 24 uur van tevoren via onze webshop. In het opmerkingenveld geef je aan op welke datum en hoe laat je de boxen ophaalt. Bestel je de high wine? Dan noteer je ook welke kleur wijn je erbij wilt; de witte of de rode. Je kunt de box dan op de afgesproken datum en tijd afhalen bij De Kok & De Tuinman.

AFHALEN OF LATEN BEZORGEN
Donderdag t/m zondag van 12 tot 17 uur. We bezorgen ook in Rotterdam Noord (op deze tijden).

Vragen?

Heb je vragen? Laat het ons dan weten. Je kunt ons bellen of een berichtje sturen. We nemen dan contact met je op.

 

Blijf gezond!

Lieve groeten,

Anna & Ceciel