Ga naar de inhoud

Maandmenu september | Libanees

  • door

Na een heerlijke vakantie in Denemarken zijn wij vol nieuwe plannen, inspiratie en goede moed weer aan de slag gegaan. Het was ontzettend fijn om weer ‘op de zaak’ te zijn. De tuin is werkelijk ontploft! Wat een explosie van kleuren, insecten en geuren. Heerlijk.

Tables d’Hôtes Rotterdam

Deze week staat onder andere de themaloze middag van Borst Vooruit op het programma. Zo’n mooi initiatief. We zijn blij dat we daar een plek aan kunnen geven in onze tuin. En dan is het ineens ook september. Tijd voor een nieuw vrijdagavondmenu. Het concept van Tables d’Hôtes is simpel. Je reserveert een plekje en geniet van het menu dat op dat moment geserveerd wordt. Dat is elke maand weer nieuw en verrassend. Het is dan ook niet mogelijk om op vrijdagavond van onze kaart te bestellen.

Maandmenu september

Voor september kozen wij als thema Libanees. Een menu met verrassende smaken van het midden-oosten. Het menu ziet er als volgt uit:

Voor:
Mezze met za’atar broodje
Tussen:
Geroosterde aubergine met fetayoghurt en pistache
Hoofd:
Visstoof met panbrood
Dessert:
Kleverige dadel/halvapuddinkjes met tahinkaramel

PRIJS: € 37,50  
per persoon, exclusief drankjes

Reserveren voor Tables d’Hôtes

Wil je reserveren? Dat kan eenvoudig via de gele button of het reserveringsschermpje rechtsonder in beeld. Om er zeker van te zijn dat de gereserveerde plekken vol komen en we geen producten weg hoeven te gooien, betaal je bij reservering alvast € 15,=. Die worden natuurlijk verrekend als je komt eten. un je niet komen? Dan krijg je, als je minimaal 24 uur van tevoren afzegt, dat geld terug. Wij hopen dat we, door een aanbetaling te vragen, voorkomen dat mensen last-minute afzeggen.