Ga naar de inhoud

Reserveren bij De Kok & De Tuinman

  • door

We gaan weer open! Op 1 juni om 12.00 uur sharp, starten we met een high tea. We hebben er zo ontzettend veel zin in en vinden het ook best een beetje spannend. We hebben de afgelopen paar jaar ons uiterste best gedaan om een huiselijke sfeer neer te zetten, iedereen welkom, loop binnen… Helaas kunnen we nu niet anders dan alleen op reservering open. Dat is even schakelen. 

Reserveer een tijdsblok

Natuurlijk moeten we voldoen aan alle corona-regels. Dat houdt onder andere in dat wij de tafels, onze keuken en het sanitair goed reinigen en ontsmetten. Daarom hebben we ervoor gekozen voortaan in tijdsblokken te gaan werken. Je reserveert dus een blok van anderhalf uur (of 2 uur als je op vrijdagavond komt eten). De tijdsblokken zijn als volgt:

9 uur tot 10.30 uur

11 uur tot 12.30 uur

13 uur tot 14.30 uur

15 uur tot 16.30 uur

17 uur tot 18.30 uur

en op vrijdagavond ook van 19 tot 21 uur.

Reserveren gaat simpel. Je stuurt een berichtje via ons contactformulier. Kom je met andere mensen uit jouw huishouden dan mag je gezellig bij elkaar en geldt de afstandsregel niet. Kom je met iemand waar je niet mee in 1 huis woont? Dan moet je anderhalve meter afstand houden. We hebben zowel binnen als buiten een grote vriendentafel, waar je op voldoende afstand van elkaar kunt houden en toch gezellig samen kunt zijn. 

Wat zijn de regels?

We hebben de regels even voor je op een rijtje gezet. 

  • Gasten moeten reserveren.
  • Wij vragen aan alle gasten of zij coronaklachten hebben. Zo ja, dan mag je helaas niet binnen.
  • Alle gasten hebben een zitplaats.
  • Gasten moeten 1,5 meter afstand houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).
  • Ons personeel houdt 1,5 meter afstand tot de gasten en het andere personeel.
  • Het terras mag alleen zitplaatsen hebben.
  • Gasten moeten 1,5 meter afstand houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).
  • Wij maken na elk blok alles schoon en desinfecteren. 

 

Wij realiseren ons dat het niet alleen voor onze medewerkers niet altijd handig zal zijn, of makkelijk. Maar we zijn ervan overtuigd dat we, samen met al onze trouwe gasten, nieuwelingen en nieuwsgierigen, van De Kok & De Tuinman weer een hele fijne plek kunnen maken. 

Zien we je snel? 

Liefs,

Anna & Ceciel