Ga naar de inhoud

Uw nieuwjaarsreceptie bij De Kok & De Tuinman in Rotterdam

  • door

Nieuwjaarsreceptie op locatie

Ben je op zoek naar een perfecte locatie voor jouw nieuwjaarsreceptie? U kunt bij De Kok & De Tuinman in het Liskwartier in Rotterdam een ruimte huren. In de oude huishoudschool aan de Koningsveldestraat vindt u een van de best bewaarde geheimen van Rotterdam. Je huurt bij ons niet alleen de ruimte, maar we verzorgen ook de catering. Lekkere hapjes, een uitgebreide high tea, of een aangeklede borrel. Zo hebben we voor elk gezelschap een passend alternatief. Alles wat wij koken is eerlijk en heerlijk! Dus niet alleen super lekker, maar ook biologisch, duurzaam en zo veel mogelijk ingekocht bij ondernemers bij ons in de buurt.

Nieuwjaarsreceptie in Rotterdam

Organiseer jij je nieuwjaarsreceptie vaak thuis, of gewoon op kantoor? Het kan ook anders! Bij de Kok en de Tuinman is volop ruimte én alles wat je nodig hebt voor een leuke bijeenkomst is aanwezig. En, heel fijn ook, wij zetten alles klaar en ruimen na afloop alles ook weer op. Zo hoef jij alleen je gasten te ontvangen en te genieten van een gezellig samen zijn. Lekker makkelijk toch? 

Meer weten?

Wil jij je nieuwjaarsreceptie deze keer buiten de deur vieren? Kom bij ons langs, dan bespreken we de mogelijkheden en kun je kijken of onze ruimte en de dranken en gerechten die wij serveren, bij jou past. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een vergadering, bruiloft, verjaardagsfeest of welke gelegenheid dan ook! Neem contact op via het contactformulier, dan hoor je zo snel mogelijk iets van ons.

Contact opnemen

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om een nieuwjaarsreceptie bij ons te houden?

NIEUWJAAR IN ROTTERDAM

Vier bij
De Kok &
De Tuinman

Proost, samen met vrienden, familie of collega’s op het nieuwe jaar.

Sfeervolle en hippe ruimte.

Met heerlijke hapjes!