Ga naar de inhoud

Vanaf nu nog eenvoudiger reserveren!

  • door

Wil je een tafeltje reserveren bij De Kok & De Tuinman? Dat gaat vanaf nu nog eenvoudiger. En… helemaal Covid19-proof. We maken namelijk gebruik van de app Tijdslot. Wanneer je nu via onze website reserveert, word je doorgelinkt naar Tijdslot. Daar kun je je gegevens invullen, een datum én een tijdslot reserveren. Handiger voor jullie en zeker ook voor ons.

Kom je aangewaaid zonder reservering? Dat kan ook, mits we een zitplaats vrij hebben. Wij registreren jou dan in onze app. Zo hebben we alle verplichte gegevens bij de hand. De app zorgt ervoor dat jouw gegevens op een verantwoorde manier verwerkt worden en vanzelfsprekend niet zonder jouw toestemming worden doorgegeven aan derden.

Nog wel even dit….

Wij hebben de laatste tijd geprobeerd ons zo goed mogelijk aan te passen aan de veranderende wereld. Dat vroeg niet alleen van ons, maar ook van jullie om aanpassing. Zo is reserveren verplicht en kunnen we veel minder mensen kwijt. Ook mogen mensen die buiten zijn, alleen buitenom naar het toilet en vragen we iedereen zoveel mogelijk op zijn of haar plek te blijven zitten. Dat is niet altijd prettig, maar alleen zo kunnen we onze gasten én onze medewerkers voldoende ruimte geven. Per dag moesten we afhankelijk van het weer, de reserveringen een plekje geven. Wij hebben daarbij zo duidelijk mogelijk aangegeven of er nog plek binnen was. Als het minder weer is lukt het ons niet om onze buitenplekken te gebruiken. Dat betekent dat we gasten moeten teleurstellen. Nu het weer slechter wordt, hebben we dus beperkt ruimte. Of, beter gezegd, een zee van ruimte, maar door de anderhalve meter kunnen we maar 16 mensen binnen kwijt. Hou daar rekening mee als je reserveert. Bij mooi weer is de tuin open en hebben we veel meer plek! Ons nieuwe reserveringssysteem is up and running en tot nu toe loopt het goed, al zijn we nog wel aan het fine tunen. We willen namelijk niemand teleurstellen.

De vrijdagavonden in augustus zitten al helemaal vol. Overdag is er nog plek, zeker als de zon schijnt. We zien jullie graag!