Ga naar de inhoud

We gaan weer open!

  • door

En dat is geen 1 april grap :-). Vanaf vrijdag 1 april openen we de tuindeuren en zijn jullie weer van harte welkom. Deze winter hebben we niet stilgezeten. De kok is flink aan de slag gegaan met nieuwe gerechten, ook vegan en glutenvrij. Naast een compacte vaste menukaart, serveren we elk weekend nieuwe specials. Zo kunnen we nog beter koken met wat het seizoen ons geeft.

PLAT DU JOUR

Nieuw in ons concept is de Plat du Jour. Elke dag tussen 12.00 en 15.00 uur serveren we een lunchgerecht. We trappen dit weekend af met gekarameliseerde venkel met vegetarische ragû, afgemaakt met vers geraspte parmezaan.

Gekarameliseerde venkel, vegetarische ragû en geraspte parmezaan.

Winkel

Zoals jullie wel weten had de tuinman ‘het winkeltje van Anna’ naast ons restaurant. Ook die hebben we een upgrade gegeven. Zo kun je nu heel veel lekkers voor thuis in onze winkel kopen. Deze heerlijke daslooktaart bijvoorbeeld, of verrukkelijke taartjes.

Daslooktaart: nu te koop in onze winkel!

BIOLOGISCH & LOKAAL ETEN IN ROTTERDAM

Er is dus best wat veranderd bij de Kok en de Tuinman. Maar… gelukkig is ook veel bij het oude gebleven. Zo koken we nog steeds biologisch en zoveel mogelijk met producten van lokale leveranciers. We zijn er helemaal klaar voor!